tisdag 14 april 2009

Påsken är slut och den har varit helt toppen! Mycket tack vare fantastiska människor, underbara barn, god mat och dryck och strålande väder!

På skärtorsdagen var det bokat långbord på Harrys för 15 av mina fantastiska vänner. Det blev en helkväll från kl 18.15 med start på terrassen och en iskall, svindyr stor stark. Tycker faktiskt att det är hutlöst att ta' 56 kr för en öl i ett glas. Men men, det slank ner några till under kvällen, samt några glas rött och en god bit mat. Det blev många fantastiska samtal och en hel del steg på dansgolvet till allt från gamla schlagers och ABBA till nyare låtar. Vilken härlig känsla det är att bara umgås med vänner, gamla som nya och slå klackarna i taket?! Tur att vi startat ett nätverk med träffar ca en torsdag i månaden. Tror faktiskt de flesta tycker att det är välbehövligt. Den här blev ju lite längre än de andra. Röd dag på fredagen och ledigt för de flesta. Hur som helst så slutade kvällen med ett inköp av kebab och taxifärd hem ca 03.15 M a o en niotimmars tjejkväll. Najs!

Med tanke på det underbara vädret så planerades det för grillkväll på fredagen med grillspett, foliebakad potatis med pestoröra, god sallad och rööövin. Helsoft kväll som avslutades några timmar tidigare än gårdagen.

Påskafton startade med långbord på barnens farfarbrors altan. Massor med god påskmat, naturligtvis sill och nubbe, kaffe och likör samt lite munspel, trummor och gitarr som alltid ingår när det här sällskapet träffas. Det spelades boule och barnen fick åka runt i skottkärra. En fantastisk eftermiddag och kväll för alla inblandade. Den avslutades med en promenad genom skogen hemåt för att lyssna på Suzzies orkester, lite choklad och ännu ett glas rött.

Påskdagen blev en dag för återträff hos farfarbror för att tömma skålarna från gårdagen. Mums!

Annandagen rensades det i trädgården och läggdags blev tidigt för samtliga. Skönt!

Inga kommentarer: