tisdag 31 mars 2009

Tanken att skapa en blogg har funnits en tid...
Frågorna har varit: Varför? För vem?
Svaren: För att skriva av mig, lite som terapi kanske. Jag vet inte!
Till en början för min egen skull och senare för de som är nyfikna, intresserade, i liknande situationer, släkt och vänner, så att de ska få en möjlighet till förståelse för det sammanhang jag och min familj är i.

4 kommentarer:

ylvisen sa...

Ja jag är nyfiken! Tror jag vet men du är men ser så dåligt på bilden ;o)

Suzy71 sa...

Lovar att du vet vem jag är. Det är du som har inspirerat mig till att starta en blogg. Kan väl berätta att när jag låg på UAS den där dagen och de närmast följande, så kunde jag ha skrivit en hel bok. Ensam med mina tjejer, stirrandes in i väggen och tankarna bara snurrade i huvudet. Önskar då att jag haft en bärbar dator. Skaffade en i höstas och sedan dess haft tanken att starta en blogg. Nu är den skapad så det är väl bara att försöka lära mig att hantera den oxå... Ses på fredag,
Kram

ylvisen sa...

Ah visste att det var du! Va roligt att jag inspirerat dig! Tyvärr kommer jag ju inte på fredag utan du får fika med micke :o). Men va bra att du startat en blogg, då kan jag ju följa er här istället! Å sen får du säga till om du vill ses nåt! Kanske är bra för papporna att träffas igen...? De brukar ha en avslutning på björnön när badet är slut, eller om de har dragit in på det nu kanske, jag vet inte! Kanske ses vi då!

kram ylva

Jenny sa...

Jamen..jag vet ju oxå vem du är.... Kul! Jag funderade oxå länge o mkt på detta med bloggande...och ja, fått viss inspiration från ovannämnda skribent :)

Vi ses dock på fredag!
Ha dé gott.
Kram Jenny i Köping